Bedre Sex

Bedre sex er noget både mænd og kvinder vel altid ønsker , eller har ønsket, så derfor har vi her hos Topia lavet en kategori, hvor vi har samlet en masse forskellige lækre produkter og sex legetøj, som kan være med til at gøre sex bedre for begge køn. Så gå på udkig og slå jer løs.

Man vil kunne her hos Topia kunne finde sex legetøj til både solo lege og par lege.
Hos Topia finder du alt fra bækkenbundskugler, massageolier og fjer trickler til at pirre din partner.

Det er kun fantasien der sætter grænser, til at opnå bedre sex.!Genvejene til bedre sex.

Massage kan være en fræk og sensuel tilføjelse til forspillet.  Her vil man kunne bruge en af Topias massageolier med de mest intense dufte, som er perfekte til nær krops kontakt og erotisk massage, da olien vil være med til at  gøre oplevelsen mere intens og sexet.

Et fantastisk og frækt alternativ til en fræk og sensuel kropsmassage er massage lys. Her skal man lade lyset brænde til en del er omdannet til væske, hvorefter denne varme olie kan bruges til massage.

For at kunne opnå en bedre oplevelse under sex, er bækkenbundkugler en fantastisk  opfindelse, hvis man ønsker at træne sit  underliv. Kuglerne er med til at gøre det nemmere at træne muskulaturen i underlivet, og kan bruges både imens man ligger ned eller står op. Brugen og trænigen af bækkenbunden er god hvis man vil forbedre oplevelsen under sex, eller stramme op, f.eks. efter en fødsel eller ved inkonstinens.

Produktet som har en hurtig virkning til bedre sex til kvinder, er en stimulerende gel eller spray som kan købes her på Topia. Denne slags produkter øger følsomheden i det område, og bruges på klitoris eller omkring kønslæberne og skede indgangen. Berøringer føles derefter tydeligere, og oplevelsen vil derfor blive meget mere intense og nydelsesfulde.