Dildo

Til forskel fra vibratorer, så er dildoer for det meste uden vibrationer. De findes til gengæld også i uendeligt mange former, størrelser og materialer. Standardlængden på en almindelig dildo ligger på omkring de ca. 18 cm og kan normalt fås i længden 15-35 cm. Hos Topia anbefaler vi, at man som nybegynder starter ud med de mindre dildoer og langsomt arbejder sig opad.

I vores sortiment kan du finde dildoer i forskellige materialer som bl.a. gummi, silikone, glas, stål og sten, og disse kan hver især give dig en helt unik oplevelse ved brug. Dildoerne i glas kan bl.a. fryses ned, og dem i stål og sten kan varmes op, så du bl.a. kan prøve noget spændende temperaturspil.Hvorfor skal Jeg vælge en dildo ?

Nutidens kvinder bør eje en dildo, for at eje en dildo i nutidens Danmark, er det mest uskyldigste og det mest simpleste stykke sex legetøj der findes, og det er nok også derfor, at dildoen er blandt det mest solgte stykke sex legetøj, da den altid har pirret og stimuleret de helt rigtige steder.

Dildoerne ser man oftes formet som en penis også indføres vaginalt. Alt afhængigt af hvilke materialer som man vælger den skal være fremstillet i, om den skal være fleksibel og blød, om den skal være så realistisk som muligt, eller stor og hård som muligt. Topia har dildoer i mange forskellige former, modeller, farver og tykkelser til hver en smag.

Hos Topia finder du altid et stort udvalg af dildoer i høj kvalitet. 

Topia tilbyder også dildoer i stål og glas som begge, kan køles og  varmes op alt efter humør, så de føles forskellig fra gang til gang og give hver især en helt igenne, pirrende oplevelse. 

Er man mere typen der er til den bløde side, skal man vælge en af vores dildoer i silikone, da de dejlig bløde, ret naturlige og lettere fleksibele. 

Topia bestræber sig på at levere sine produkter i højeste kvaliteter. Derfor er alle vores produkter man køber hos Topia, alle 100 % medicinsk godkendte til brug af både indre og ydre kønsdele, samt hudområder.  

Dildoer i alverdens former og  farver.? Hvorfor ..?

Dildoer findes i alverdens farver, størrelser og former, og hos Topia kan man hurtigt komme til at finde sin farvorit eller farvoritter..! Ønsker man at opleve en orgasme på den håndfrie måde, så er en dildoen med sugekoppen, den man skal vælge, den er nem at at sætte på alle plan overflade eller væg. 

Topia tilbyder dildoer i reslistiske og naturlige former og farver, men ønsker man en piget og mere farvrig dildo, kan Topia også opfylde det ønske. 

Er man mere typen der er til den ægte varer, så findes der dildoer, som har form, som en rigtig penis, og hvorpå man vil opnå en oplevelse som minder om den ægte varer. Alle de reaslistiske slags dildoer har typsik et elegant penis hoved som har flotte årer, præcis ligesom den ægte vare. 

Topia tilbyder også dildoer som har et sæt vellignende kugler, hvis man virkelig ønsker den virkelig realitsiske, autentiske dildo allermest.

Topia tilbyder et fint  sortiment af strap-on dildoer og dobbelt dildoer, til dem der ønsker, at ville prøve en så stor nydelse som overhovdet mulig. Hvis man ikke kan bestemme sig for om det skal være en strap-on eller en dobbelt dildo, så har Topia en masse forskellige sæt, hvor man får en masse lækre forskellige varianter, så man kan prøve sig frem og finde ud af hvad, hvad der passer netop til ens fantasier, lyster og behov.

Køb af de rigtige dildoer....! 

Topia bestræber sig i kvalitet og lækkert design, hvor der er kælet for alle detaljer, og hvor man virkelig får ekstra luksus for pengene..

Topia går kvalitet og næstkærlighed, så Topia vil altid sidde klar til at kunne hjælpe og vejlede sine kunder, bedst muligt, da det kan være rigtig svært at finde rundt i, denne store jungle af dildoer og sex legetøj.

Så her hos Topia har vi valgt, det dejligste team team, som altid sidder klar til at vejlede og svare på spørgsmål.

Så ring til Topia Kundeservice på  Telefon: +45 42 48 06 76

Filter

Pris

75,00 kr. - 90,00 kr.

Mærke

Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay