EasyGlide Warming Lubricant - 150 ml

EasyGlide Varmende Glidecreme - Vandbaseret - 150 Ml

På Lager
49,00 kr.
Inkl. moms

Med EasyGlide tilbyder vi et tysk kvalitetsprodukt, der opfylder disse tre kriterier og sikrer dig vores store udvalg af produkter til dine individuelle behov og præferencer. - Vandbaseret - 150 ml

Beskrivelse

EasyGlide Warming er en intim glidecreme, der giver en sensuel oplevelse for jer begge.

EasyGlide er en vandbaseret glidecreme af høj kvalitet, som er produceret af en certificeret tysk producent.

Den specielle sammensætning uden fedt fjernes let med vand og efterlader ikke mærker, selv ikke i lidenskabelige øjeblikke.

Med en konsistens, der føles behagelig på huden, ikke er klæbrig såvel som fremragende glide egenskaber og en optimal mængde, er EasyGlide ideel til opfyldelse og ubekymret sex.

Grundlaget for en ubekymret og sensuel atmosfære er tillid til partneren - lige så væsentlig er tilliden til alle produkter, der er knyttet til elskov og kommer i kontakt med kønsområdet.

For bekymringsfri samleje anbefales det at være opmærksom på følgende punkter på købstidspunktet: CE-mærket, der i overensstemmelse med loven om medicinske produkter identificerer et lovligt medicinsk produkt, der er egnet til kønsområdet.

Identifikationsmærket "kompatibel med latexkondom", som garanterer produktets forenelighed med kondomer. En detaljeret beskrivelse. Med EasyGlide tilbyder vi et tysk kvalitetsprodukt, der opfylder disse tre kriterier og sikrer dig vores store udvalg af produkter til dine individuelle behov og præferencer. - Vandbaseret - 150 ml

Produktoplysninger

27520048

Reviews (0)

No reviews

6 andre varer i den samme kategori: