Anal Sexlegetøj

Tabuet omkring anal sex legetøj, er de sidste mange år blevet helt nedbrudt den dag i dag, heldigvis. I dag er anal sex, samt anal stimulation, blevet en helt normal verden for dagens Danmark og tabuet har lagt sig, hvilket gør at at man som menneske, mand eller kvinde, om man er nybegyndet eller erfaren, kan tale frit om emnet anal sex.

Faktisk er sex legetøjet til anal anvendelse, med til at give en mere dybdegående og sensitiv orgasme, og det gælder både mænd som kvinder. Anal sex og anal stimulation byder på rigtig mange følsomme punkter. Det handler derfor om at gå langsomt frem, så man får bygget en tillid og afslappethed, og derved opnår en vidunderlig etisk oplevelse.

Derpå er det super vigtigt med en god hygiejne når der skal  eksperimenteresr med anal sex og anal stimulation. Kvinder og anal legetøj. Bedre sex, bedre parforhold.!

Tabuet er blevet skudt til jorden, og nu giver det rigtig mange kvinder en glæde ved at mærke stimulationen i og rundt omkring anus.. Hvis man ønsker en stor, mindre, eller en helt lille anal dildo, samt anal kugler, stave eller evt. en buttplug, så kan Topia tilbyde et stort bredt udvalgt af de mest populære anal produkter på markedet.

Ved Anal sex vil man altid opleve et større og et mere intenst øjeblik, fordi at alle kvinder og mænds nerver i anus er ekstra følsomme, både inde og omkring anus og det er derfor vigtigt at man finder et stykke anal legetøj, som passer netop til man ønsker det skal bruges til.  Mange kvinder finder oplevelsen med anal leg / sex meget intim, og mange kvinder mener at det kan være med til at giver en ekstra dimension i parforholdet, da det netop handler om respekt og tillid. 

Anal dildoer, størrelser, glidecreme ? 

Nutidens kvinder er alle forskellige og heldigvis for det . Er man helt ny på markedet omkring anal sex og har bare lyst til at udforske sig selv analt, eller udforske analuniverset sammen med en partner, så tilbyder Topia anal sex legetøj til nybegyndere.  - Anal sex legetøjet vil somregl altid være mindre i både bredde og længde, så det ikke er for meget af det gode til at starte med.

Er man en af højt øvet, og vil  man have si anal lyst  til nye højder, så tilbyder Topia – fx store butt plugs, store anal dildoer og endda også anal vibratorere, der vil kunne tilføje ekstra krydderi til den pirrende oplevelse, 

Topia har et bredt udvalg af anal legetøj, og alle vores anal produkter er alle udstyret med en stopper eller fod i bunden. Topia går ind for at giver en sikkerhed og tryghed, så den anal oplevelse altid vil blive en succes, så DERFOR har man hos Topia, valgt kun at sælge varer som overstående.

Alle bør bruge en anal glidecreme til anal sex eller stimulation og det bør alle huske hver gang, man vil prøve nye udefordringer analt. Både kvinden og mandens anus producerer ikke selv noget naturligt glidemiddel, så det er Super vigtigt at bruge anal glidecreme fra start.

FORSPIL....! Husk at varm anus op...!

Som man nok ved som, med alt andet skal kroppen varmes op. Dog oplever anus ikke rigtig en  ændring, når man bliver tændt, så derfor er forspil til anal sex en stor vigtighed.

Et forspil er vigtigt  til at anus vil kunne slappe af, så fingrene eller anal sex legetøj vil være en suveren  ide, bare husk en masse anal glidecreme. Anal sex, hvor penis indføres, kan følelsen godt være svær at mærke, og for mange kvinder kan det hurtigt blive en rigtig øv oplevelse, hvor en gentagelse ikke vil komme på tale, fordi det  gik alt for hurtigt frem. Med anal sex legetøj kan man i stedet få mere følelse i legen, så man bedre kan fornemme og mærke, hvad man er mest til og derved tage den stille og rolige vej til anal sex. På denne måde får man begge parterere en bedre oplevelse, der giver lyst til mere. - HUSK ANAL GLIDECREME

Filter

Pris

30,00 kr. - 225,00 kr.

Mærke

Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay