Bondage - Binderedskaber

Hvad er bondage sex, og hvad er SM sex?

Til at starte med, skal man vide , hvad begrebet ”bondage” egentlig dækker over. 

Mange har garenteret hørt om BDSM, som der dækker over ”bondage og disciplin”, ”dominans og submission” og ”sadisme og masochisme.” Bondage sex er en del af universet BDSM , som også dækker over mange andre ting. 

Tænder man på bondage, tænder man på selv at blive fikseret eller bundet,  eller omvendt at, ens partner skal bindes eller fikseres.

ER man til SM vil man tænde på at blive ophidset af enten den fysiske eller psykiske lidelse og ydmygelse.

Er man derimid til dominans og submission, så går det mere ud på, at den ene part lader sig og kontrollere af den anden og underkaste sig.

Der er  mange forskellige arter af BDSM sex  og tit blandes BDSM og SM på kryds og tværs i soveværelset, fordi de frække binde lege kan tænde og være med til at rykke grænser..

Det som er mest fantastisk ved BDSM sex, er at man selv kan udforske, hvilke dele af universet man vil prøve kræfter af med. 

Her på Topia findes der alverdens former for BDSM for og bondage sæt, så har man lyst til at prøve universet med bondage og binde lege af den ene eller anden afskygning, så tjek Topia ud.Opnå et bedre sex liv - Prøv bondage udstyr..

Her hos Topia går vi ind for, at alle bør eksperimentere meget mere i soveværelset.

Der er mange forskellige mulighder, når det omhandler sex, og det bør klart udnyttes.Har man en masse frække fantasier eller fetishs, Så er det bare om at udforske dem.

Husk at det er vigtigt, at din  partner er med på at udforske BDSM universet...

Vil man afprøve den blide form for bondage, kan man Fx. afprøve nogle håndjern, eller bindebånd. Man kan også lade sig selv binde – eller binde sin partner – med et silkebånd eller et reb. 

Skal man til at udforske det de hardcore bondage lege , kan man fx.  se  på sprede stænger samt lænker. Mulighederne er brede, og lige meget hvilken  bondage leg man vil udforske, så vil man altid kunne finde det rette udstyr til bondage sexlege her på Topia.

Bondage tilegner sig , som nævnt før, oftes sammen med andre dele af verdenen inden for BDSM sex. 

Der er mange der når sit MAX ved at tilføje et frækt kostume eller en gag-ball, som findes i mange forkellige slags her på Topia.

Samtidig er der en del mennesker, der ønsker at  blande bondage med SM sex ved at benytte en pisk eller paddle til at pirre og plage den anden part.

Kontrollen over BDSM legen..

Vil man bevæge sig ud i bondage sex, såvil man kunne opleve at miste kontrollen, eller skulle tage kontrollen.

For både mænd og kvinder kan det være virkelig ophidsende, hvis den ene kontrolere legens gang, mens den anden lader sig slippe kontrollen. 

Det er super frækt at lade sig underkaste, og mærke pirren i kroppen, og opleve hvordan den anden part tager kontrollen over den andens krop.

Er man den der er bundet, kan man ikke gøre så meget andet end at lade sig plage af sin partner og lade sig opleve BDSM universet komme til en, på den mest pirrende måde.

Ved BDSM er det nødvendigt at man tør sig lade slippe hæmningerne, og kan man det, vil man også kunne forvente at blive sendt i den syvende himmel.

Her på Topia findes der alt inden for BDSM udstyr. Om man er til den blide form for BDSM, hvor man blot får et blindfold på, eller hvis man er til den mere  intense anal bondage, vil man altid kunne finde det rette udtryr i vores sortiment her på Topia. 

Det er kun fantasien, der vil sætte grænsen her, og da sex gerne skulle blive ved med at være både sjovt og frækt, bør man bestemt ikke være bange for at afprøve BDSM.