Bækkenbundskugler

Et stærkt underliv er vigtigere end du måske lige går og tror - specielt når det kommer til dit sexliv - og kan have stor betydning for intensiteten af dine orgasmer.

Hos Topia tilbyder vi et bredt udvalg af bækkenbundskugler, som du kan øve dig på for at opnå en strammere vagina og dermed meget mere intense orgasmer.Knibeøvelser til bækkenbunden bruges ikke kun til opstramning af underlivet i forbindelse med fødsel og ufrivillig vandladning, men kan skam også bruges af dig, der ikke blot ønsker at få flere, men også mere intense orgasmer under sex. Bækkenbundskugler vil med sikkerhed hjælpe dig godt på vej til dette! 

Når du får en orgasme, så er det din bækkenbundsmuskulatur der trækker sig sammen, og har du en stærk bækkenbund, så vil du opleve intense orgasmer. Modsat vil en svag bækkenbund gøre, at du føler mindre og af den grund oplever svagere orgasmer, hvilket kan have konsekvenser for din generelle sexlyst. 

Ved træning med bækkenbundskugler kan du få kontrol over din vagina og øge sensitiviteten, således at du kan få bedre og lettere orgasmer under sex. Ved at træne musklerne forleden opnår du naturligvis også et strammere underliv, hvilket ikke kun vil have fordele for dig, men også for din partner, som vil opleve et fastere greb omkring penis under samleje.

Det smarte ved træning med bækkenbundskugler er, at denne er let og usynlig og derfor kan anvendes imens du udfører dine daglige aktiviteter såsom at være på arbejde eller ude at handle. For at igangsætte træningen skal du stå og bevæge dig, så vægten af den indre kugle slår små anslag mod den ydre kugle og således producerer sammentrækninger inde i vaginaen som en refleks. Det anbefales at man bruger kuglerne dagligt eller i hvert fald med regelmæssighed, hvis man gerne vil styrke muskulaturen i bækkenbunden og bibeholde den.

I vores sortiment vil du finde bækkenbundskugler i forskellige varianter: sammenhængende og løse, og endda nogle med vibration- og rotationsfunktioner. Disse kan anvendes liggende, stående eller gående alt efter hvor længe du har trænet med dine kugler, og i hvor ”god form” du er forneden.