Penisringe

Fremhæv den sensuelle nydelse med en penisring, som vil føre til en hårdere og længerevarende erektion. Hos Topia kan man finde et stort udvalg af en masse penisringe i forskellige farver, størrelser, materialer samt med/uden vibrator. Ta' et kig på Topia og find netop din favorit.Hvordan virker en penisring?

Penisringe er oftest et af de første stykker sexlegetøj som mænd giver sig i kast med. Og det er er der en  meget god grund til. Penisringen er nemlig meget brugervenlig og kommer med mange gode fordele, både for ham og for hende.

Penisringen er med til at give en kraftigere og længerevarende erektion, så man får en endnu bedre sexoplevelse. Derudover vil man også kunne opnå en kraftigere og mere fyldig erektion.

Helt overordnet er det en ring, som man fører ned over sin penis i slap eller stiv tilstand. De fleste penisringe er lavet af meget bløde og fleksible materialer, så de bedst muligt kan tilpasse alle penisstørrelser uden at sidde for stramt, så det går hen og bliver ubehageligt.

Virknigen ved en penisring er, at selve ringen sidder fast om penis og sørger for at blodet bliver i penissen i længere tid, hvilket resulterer i en større og længerevarende erektion.

Penisringe i forskellige farver, former og størrelser

Penisringe findes i alle former, farver og størrelser, og uanset hvad man foretrækker, om det er et neutralt look eller et mere elegant design, så lover vi her hos Topia, at der er lidt for hver en smag!
Penisringene kan som udgangspunkt deles op i 3 kategorier: med vibrator,  uden vibrator og penisringe til par.

Penisringe uden vibratorer er de helt klassiske modeller, de er f.eks. gode til nybegyndere, da de hverken er irreterende at bruge eller besværlige at anvende.

Penisringene med vibratorer ligger øverst på listen. Den giver nemlig de samme funktioner som en penisring uden vibrator, men derudover har den også et par ekstra fantastiske funktioner, som er med til at gøre den uundværlig i soveværelset.
Gevinsten ved at vælge en penisring med en vibrator er, at den ikke alene stimulerer manden, som har den på, men derimod også stimulerer kvinden under samleje. Penisringens vibrator er oftest placeret så den pirrer hende på klitoris, så hun får nydelse af vibrationer omkring og på klitoris. Manden kan, som sagt, også mærke de skønne og lækre vibrationer.

Den mest avancerede penisring er den, som skal sættes rundt om penis og testiklerne. Denne kan også bruges som en parvibrator. Denne slags penisring giver en endnu hårdere erektion og gør det langt lettere at kunne kontrollere sin udløsning. 

Uanset hvilken af de tre penisringe man vælger, så bliver sexoplevelsen og den orgasme der medfølger, ved brugen af penisringene, med sikkerhed taget op til nye højder!

Topia's udvalg - slå dig løs!

Der findes flere 1000 penisringe og det kan godt være svært at finde rundt i denne jungle, men heldigvis har Topia en bred viden om sexlegetøj og vil hellere end gerne dele den med dig. 

Hos Topia har vi et bredt udvalg, så vi kan være sikre på, at vi har noget for enhver smag og lidt til alles behov.