Leveringsvilkår.
 
Alle ordrer sendes med DAO eller GLS medmindre andet er aftalt. Leveringstiden afhænger af hvilken leveringsmetode du vælger ved checkout.
GLS pakkeshop: Din ordre afsendes samme hverdag hvis du bestiller inden kl. 14:00, og er normalt til levering i din valgte pakkeshop på 2-3 hverdage.
 
DAO Levering til døren: Din ordre afsendes samme hverdag hvis du bestiller inden kl. 14:00, og er normalt til levering næste morgen.
Pakkerne bliver fragtet om natten og bliver hængt på din hoveddør eller lagt i din postkasse om morgenen dagen efter.
Er din pakke for stor, eller er din opgang låst vil den blive leveret i en DAO pakkeshop i nærheden af din adresse, og du vil få besked om dette via SMS. 

* Gratis levering ved køb over kr. 499

DAO pakkeshop:
Din ordre afsendes samme hverdag hvis du bestiller inden kl. 14:00, og er normalt til levering i din valgte pakkeshop næste dag.
 

DAO - Levering til døren
DAO leverer direkte til din dør alle ugens dage også lørdag og søndag. Størstedelen af vores forsendelser går direkte i postkassen. 
Er forsendelsen for stor, vil den blive hængt på dørhåndtaget hvis det er forsvarligt, eller leveret til nærmeste pakkeshop.
I disse tilfælde vil du blive informeret både på sms og e-mail.

GLS Pakkeshop
En GLS PakkeShop fungerer som et afhentningssted for pakker. Den kan være integreret i en hvilken som helst slags butik, eller tank station.
I Danmark er der mere end 1.100 GLS PakkeShops, hvor man kan hente pakker. Mange butikker har lang åbningstid, hvilket gør det endnu nemmere at hente pakken på et tidspunkt, der passer dig, tæt på din bopæl.

Diskret Levering
Vi går meget op i du kan handle diskret, så derfor er der ingen fancy papæsker, afsendernavne, osv.
Du vil modtage din pakke i en kedelig anonym papæske, eller kuvert med 'Betrendy' som afsender på både pakke, og på din bank postering.

  
 
Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte os :-)