Glidecreme

Alle der ønsker de mest levende og glidende, unikke og sensuelle oplevelser, bør altid have en glidecreme ved hånden, hvad enten om man har sex med sin partner, alene eller leger med sexlegetøj. Som kvinde er det med stor fordel og nydelse at bruge en glidecreme under samleje eller til frække sexlege med f.eks. dildoer eller vibratorer.

Her hos Topia kan man finde et bredt udvalg af en masse forskellige slags glidecremer. Topia har glidecremer til lidt af hvert, bl.a. alt fra anal glidecremer, glidecremer med bedøvende effekter, vandbaserede og silikonebaserede glidecremer. Vi tilbyder desuden også et udvalg af økologiske glidecremer. Hos Topia sælges der kun glidecremer godkendt til indre og ydre brug.Få den bedste nydelse!

Mange mennesker har den holdning, at glidecreme kun er noget kvinder bruger når de er oppe i alderen. Dog er dette en stor skrøne! Og hører man til den kategori der tror på det, så bør man helt klart læse videre her!

Denne skrøne har på intet tidspunkt været tilfældet og har aldrig været det. Glidecreme har en fantastisk egenskab når det kommer til frække og intime sexlege. Samtidig kan de fleste slags glidecremer bruges til at præsentere ens partner for en fantastisk, erotisk massage, da glidecremer har mange ligheder tilfælles med mange massageolier.

Glidecreme er både til mænd og kvinder, men glidecreme til kvinder laves ofte med sensuelle, unikke og forførende dufte, og med en glideevne, som får samleje til at føles mere glidende og frækt.

Glidecreme er også en rigtig god ting at bruge til solo sex eller sammen med sexlegetøj.

Typisk for mange kvinder er, at glidecremen er noget af det første stykke sexlegetøj der købes, netop fordi det åbner en ny dimension til intim berøring og forspil, når man gerne vil starte blidt ud.

Problemer med at blive våd nok?

Hos mange kvinder kan det blive en rigtig ubehagelig oplevelse at dyrke sex, hvis man ikke er opstemt nok. Dette vil også have en effekt på manden, som heller ikke kan nyde samlejet fuldt ud.

For en del kvinder er det et stort problem at have oplevelsen af ikke at kunne blive våde nok, når der er lagt op til en fræk aften i soveværelset med deres partner. Mange kvinder ser det som et tabu ikke at kunne blive våde helt naturligt. Det er her, hvor glidecremen kan blive mange kvinders bedste ven! Den er utrolig nem at bruge og vil med garanti gøre sex langt mere behageligt og lækkert, både for dig og din partner.

Glidecreme fås i mange forskellige varrianter og kan også bruges til sexlegetøj, som vil være med til at give en langt mere sensuel og unik orgasme og oplevelse.

Mist aldrig modet før brugen af en god glidecreme er prøvet! Det plejer at være en øjenåbner for mange kvinder, men også for de mænd, der oplever dette.

Leder du efter den helt rigtige glidecreme til dig?

Hos Topia findes der et hav af forskellige glidecremer til både mænd og kvinder. Der er mange at vælge imellem, f.eks. har vi silikonebaserede og vandbaserede cremer; glidecreme til anal stimulation samt glidecremer med bedøvende effekt til analbrug og mange, mange flere.

Topia tilbyder forskellige silikonebaserede glidecremer som tilegner sig godt til massage hvis man er til dette. Den silikonebaserede glidecreme tørrer ikke så nemt ud og er ret blød at bruge, hvilket gør den ideel til samleje. 

Topia tilbyder også den mest solgte glidecreme, som er den vandbaserede glidecreme, da denne har mange muligheder med sig. Den vandbaserede glidecreme efterligner kvindens naturlige safter mest muligt og fungerer super godt til alt fra samleje, sexlegetøj og sololege, samt tilegner sig godt til sexlegetøj i silikone.

Topia tilbyder også et bredt udvalg af anal glidecremer til både mænd og kvinder, både med og uden bedøvelseseffekt. En anal glidecreme bruges ved analleg og analsex, og er en fed glidecreme med en lang og  holdbar effekt, som gør analsex til en mere sensuel, erotisk og fræk oplevelse.