Onaniprodukter til Mænd

Vil du gerne forbedre din onanioplevelse og gøre den ekstra lækker? Måske gøre den mere realistisk, så du får den virkelige følelse af samleje? Så anbefaler vi, at du prøver ét eller flere af de forskellige onaniprodukter til mænd i vores sortiment.

Vi har bl.a. fleshlights og onaniæg, som med garanti vil øge din tilfredsstillelse!Onaniprodukter til mænd

Onaniprodukter til mænd er designet med henblik på at forbedre den mandlige onani og øge den seksuelle nydelse - helt uden partner. Hos Topia tilbyder vi forskellige produkter til dette formål, herunder den klassiske fleshlight, realistiske vaginaer og onaniæg.  

Den klassiske fleshlight har en indre ”lygte” – en indre kanal som omfavner penis og giver en helt realistisk følelse af vaginal samleje. Fleshlighten kan fås med forskellige teksturer og mønstre inde i lygten, men kan også fås i form af anus eller en mund, hvis man ikke kun er til det klassiske vaginalhul.

”Strokeren” er et produkt der minder meget om fleshligten, dog med en ekstra lækker detalje – den har en nedkølende eller en varmende effekt, som forbedrer din onanioplevelse. 

I vores sortiment kan du også finde onaniæg, som er små æglignende produkter med forskellige indre mønstre og teksturer. Disse onaniæg er meget nemme at bruge: man fører ægget ned over penis og kører det op og ned ligesom ved helt almindelig onani – følelsen er bare meget bedre, blødere og mere intens! Hos Topia tilbyder vi bl.a. de populære Tenga onaniæg fra Japan, som er yderst fleksible og kan bruges til alle penisstørrelser. OBS! Disse æg er engangsprodukter, men kan bruges et par gange ved ekstra grundig vask efter brug. 

Filter

Pris

45,00 kr. - 810,00 kr.

Diameter i cm

Mærke

Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay