Fetish og BDSM

Har du lyst til at boste dit sexliv? Eller har du måske endda en fetish, som du rigtig gerne vil udforske, men ved ikke rigtig om du tør...? Så kan vi her hos Topia kun sige... GØR DET! Hos os kan du finde et bredt udvalg af fetish sexlegetøj, som kan bringe nye oplevelser ind i dit og din partners sexliv.

Ligemeget om du er til underkastelse eller elsker at blive domineret, eller om du er til bondage sex, så kan du med stor stil finde det du søger inden for BDSM-verdenen af udstyr her i vores sexshop. Hvis du er typen som er til noget mere hardcore SM sex, så kan du med glæde tjekke alle vores lækre produkter ud, da vi også tilbyder et stort udvalg af produkter til dig der er en smule mere kinky.Hvad betyder ”fetish” og ”BDSM”?

”Fetish” er en meget bred kategori og dækker i bund og grund over det at man tænder på ting, som man ikke helt anser for normalt. 

En fetish kan f.eks. være at man er tiltrukket af store hænder, fødder, at man tænder på sex dukker, eller at man endda er til bondage sex. Bondage sex er en af de mest udbredte fetisher!

BDSM er faktisk blevet i familie med fetish og dækker over forskellige fetisher og lyster, som at legen f.eks. går hen og bliver voldsom eller intens. Er man til SM sex, så er man som regel meget mere tændt på den fysiske eller psykiske lidelse og ydmygelse.

BDSM kan være alt lige fra at blive pisket, bundet eller have bind for øjnene, til hardcore dominans og/eller involvere fysisk smerte.

Ligemeget hvilken fetish man har eller er til, og hvilke dele af BDSM der tiltaler en, så kan man finde tonsvis af fetish sexlegetøj her hos Topia.

BDSM udstyr for et bedre sexliv

”Fetish” dækker som beskrevet tidligere over en fantasi eller lyst, som ikke anses som seksuel. 

Derved er der rigtig mange som er nervøse for at tale om deres fetisher, da mange  er bange for at blive dømt af enten, familie, venner eller deres partner.

Vil du til at afprøve fetisher, som f.eks. SM bondage i soveværelset, så er det vigtigste, at man har en stor tillid til sin partner. Oplevelsen skal være behagelig, og i skal sammen kunne udforske jeres seksuelle fantasier og lyster! Det er derfor også vigtigt, at der er plads til, at man kan sige fra.

Flere og flere er begyndt at eksperimentere med deres fetisher, og her hos Topia er vi meget glade for dette! Ved at prøve nye ting, kan man nemlig opnå et bedre sexliv ved at turde eksperimentere og afprøve grænser og fantasier af.

Hos Topia tilbyder vi en masse forskellige former for BDSM udstyr og vores sortiment indeholder alt lige fra SM udstyr som masker og piske, osv.

Slip hæmningerne og prøv grænser af

At udforske fetisher handler om at  kunne give slip på sig selv og sine hæmninger, som kan føre til nogle helt nye fantastiske oplevelser i soveværelset.

Skulle man have lyst til at prøve grænser af med BDSM, kan man nemt komme i gang med det ved at berige sig med BDSM legetøj som du vil kunne finde her på hjemmesiden.

Hvis man ikke rigtig ved hvad man er til endnu, så er det altid en god idé at starte blidt og stille og roligt ud, f.eks. ed at starte med at eksperimentere med blindfolds og fiksering. Hvis man på forhånd ved, at man er til det lidt mere hardcore, og/eller er vant til det i soveværelset - så kan man også vælge at gå hele vejen og prøve sig af med gag-balls, piske eller sexmaskiner.

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for dig og din partner.

Der findes tonsvis af forskellige frække og pirrende fetisher, og har man lyst til at bevæge sig ud i noget helt andet i soveværelset, så skal man ikke være bange for at lade sine lyster rive med sig.