Bedre Sex

Bedre sex er noget både mænd og kvinder altid ønsker. Her hos Topia har vi lavet en kategori, hvor vi har samlet en masse forskellige lækre produkter og sexlegetøj, som kan være med til at gøre sex bedre for begge køn. Så gå på udkig og slå jer løs.

Vi har legetøj til både sololege og parlege, og hos os kan du finde alt fra bækkenbundskugler til massageolier, og endda fjerticklere, så du kan pirre din partner.

Husk nu - det er kun fantasien der sætter grænser!Genvejene til bedre sex.

Massage kan være en fræk og sensuel tilføjelse til forspillet. Her vil man kunne bruge en af Topias massageolier med de mest intense dufte, som er perfekte til nær krops kontakt og erotisk massage, da olien vil være med til at  gøre oplevelsen mere intens og sexet.

Et fantastisk og frækt alternativ til en fræk og sensuel kropsmassage er massage lys. Her skal man lade lyset brænde til en del er omdannet til væske, hvorefter denne varme olie kan bruges til massage.

For at kunne opnå en bedre oplevelse under sex, er bækkenbundkugler en fantastisk  opfindelse, hvis man ønsker at træne sit  underliv. Kuglerne er med til at gøre det nemmere at træne muskulaturen i underlivet, og kan bruges både imens man ligger ned eller står op. Brugen og trænigen af bækkenbunden er god hvis man vil forbedre oplevelsen under sex, eller stramme op, f.eks. efter en fødsel eller ved inkonstinens.

Produktet som har en hurtig virkning til bedre sex til kvinder, er en stimulerende gel eller spray som kan købes her på Topia. Denne slags produkter øger følsomheden i det område, og bruges på klitoris eller omkring kønslæberne og skede indgangen. Berøringer føles derefter tydeligere, og oplevelsen vil derfor blive meget mere intense og nydelsesfulde.