Piske & Paddles

Et lille klap i måsen eller et ordentlig klask bagi kan sagtens udføres med en kærlig hånd og det er der de små BDSM lege tit begynder...

Her på Topia kan du finde produkter som tilegner sig til den mere blide BDSM eller den mere hardcore BDSM. 

Der findes de kærtegnede piske, hvor paddles bruges til de mere hårdtslående og hardcore af slagsen, men husk at lytte til hinanden og sæt grænser sammen.

Topia har piske, som efterlader nogle dejlige røde striber og nogle paddles, efterlader en tekst på ballen og giver en god og sensuel smerte. 

Netop BDSM produktsortimentet er et område, som vi her hos Topia hele tiden udvider og forsker i...Hvad bruges en flogger pisk til..?

Flogger pisken er en vigtig del af BDSM, og det er uanset om man er nybegynder eller mere øvet. Anvendelsen af flogger piske behøver nødvendigvis ikke være det samme om ekstrem smerte eller ekstreme røde striber over hele kroppen. 

En flogger pisk er en vigtig del af BDSM, og det er ligegyldigt om man er nybegynder, øvet eller bare generelt endnu mere hardcore.  Flogger piksen behøves ikke  altid give den ekstreme smerte, men kan deriomod også bruges til den mere sensuelle og kærlige pirring.

Alt indefor for BDSM universet har en start, så selvom man er nybegynder, eller den der er til det mere hardcore BDSM, så kan man sagtens udforske legen med små piske eller paddles og bygge BDSM fantasien op og tilføje nye produkter og bevæge sig ud i BDSM legen, og bygge mere og mere på.. Det er kun her fantasien og dig selv der sætter grænsen... 

Overvejer man et bevæge sig ud i at købe en flogger pisk, findes der et stort udvalg her på Topia. Der findes piske af læder, samt den traditionelle pisk også findes der flogger piske som er langt mere hardcore, af metal og med metal haler.

Der findes også flogger piske som har bomulds haler, som er til den mere sensuelle piskning, hvorpå man vil opnå en pirring men ingen smerte.

Formålet med en pisk..?

Brugen af piske indenfor BDSM, har det samme formål som en flogger pisk. 

Dog bliver pisken oftes brugt til den mere hardcore brug, hvorpå at der vil opnås en dominerende kontrol.

Pisken, som også kaldes ride pisken, anvendes oftes indenfor kontrol af visse dyrearter, som styrers med piske smæld.  Den samme tangegang gør sig gældende indenfor BDSM legen blandt to eller flere ligeværdige mennesker.

Piskens formål inden for BDSM-legen, er at have kontrol over den anden part. Pisken er den hardcore version, og kan også bruges selvom du er nybegynder...

Her på Topia finder du et stort udvalg af piske, samt piske der ikke kun skal anvndes til den ekstreme BDSM leg, men også den mere blive. Så tjek Topia ud og find den pisk, der er det rette for dig / jer.

BDSM handler 100 % om tillid!

Så snart man begynder at tænke tanken om at bevæge sig ud i BDSM verden, og blander det dominante sammen med den mere submissive part i legen, så er det meget vigtigt at man har en tillid til hinanden og kan genkende hinandens grænser og behov.

BDSM legen handler overordnet om at tage kontrol over den anden part, hvorpå man pludselig vil blive efterladt i en meget sårbar position, og hvis man ikke har den gensidige tillid til den anden part, vil man ende i en meget usikker og udsat position.

Så derfor er det vigtigt at tilliden er der 100 % og man ikke er bange for at lade sig underkaste og lade den anden part tage kontrollen.

Rigtig god fornøjelse.!