Vibrator

Her finder du lækre vibratorer i alle størrelser, former, farver og prisklasser. Det kan ikke påduttes nok, mænd og kvinder er forskellige - om det omhandler kropsbygninger, fantasier eller brugen af sex legetøj, så skal det være noget for alle og enhver.

På denne side finder du et stort udvalg af vibratorer, så hvis du ønsker en specifik model, som Fx. en dildo vibrator, Magic Wand, eller et vibrator æg, så finder du disse her på siden, sammen med mange andre spændende produkter. 

Vibratorerne i vores udvalg kan nemlig lidt af hvert: vibrere, rotere, suge og snurre. Ikke nok med det, så har størstedelen af dem forskellige valgmuligheder når det kommer til mønstre og trin, således at du kan finde frem til den helt perfekte indstilling der tilfredsstiller dig og dine behov.

Ta et kig på siden og se de mest populære eller find din, måske kommende farvorit i vores menu.Vibratorer - Hvad kan de egentlig?

En vibrator er oftest det første stykke sexlegetøj, man som nybegynder køber. De findes i alverdens former, farver og størrelser.

Men hvad er en vibrator ? Og hvordan finder du ud af, hvilken vibrator der er den bedste til netop dig?

Fælles for alle vibratorer er, at de giver nogle skønne vibrationer og stimulerer og pirrer dig. En af de mest foretrukne vibratorer er klitoris vibratoren. Som navnet antyder til, giver den dig en sensuel stimulation af din klitoris og en intens nydelse. Klitoris vibratorerne findes i mange forskellige udgaver, samt både i lydsvage og vandtætte udgaver, så du kan nyde den under et dejlig varmt brusebad.

Der findes også dildo vibratoren, der indføres vaginalt, og som giver dig sensuel indre stimulation. Dildo vibratorerne, kan du nemt selv styre tempo og vibrationer på, samt hvornår du har lyst til at nå dit klimaks.

Hvis du gerne vil have en god indvendig stimulation, kan du købe en G-punkts vibrator. Den har et design, som gør det muligt at stimulere dit G-punkt, så du vil kunne opnå ekstra kraftfulde G-Punkts orgasmer.

Ønsker du både ydre og indre stimulation, bør du prøve en rabbit vibrator. Den pirrer dit G-punkt samtidig med den lille udvendige kanin giver dig skøn stimulation af din klitoris og du vil kunne opleve en stimulation som vil føre til en sensuel orgasme.

En vibrator - Et uundværligt sex legetøj

Der findes et kæmpe udvalg af forskellige vibratorer, og du kan vælge mellem mange forskellige typer vibrationer.

Ønsker du en lille vibrator, der giver dig diskret stimulation. Så skal du prøve en af de små mini vibratorer, de ligger let i hånden, og de giver intens ydre vibrationer.

Derimod foretrækker du en vibrator, der pirrer dig, indtil du får dybe og kraftfulde orgasmer, så skal du vælge den klassiske magic wand. Udover kan Magic Wand også bruges til krops massage med sin kraftfulde vibrator. Magic Wand vil give dig en intens ydre stimulation og du vil kunne opnå en ekstra dyb, intens orgasme.

Ønsker du noget ekstra til din sololeg og prøve en vibrator, der er lidt udover det sædvanlige, kan du trygt købe den mest populære bestseller fra Womanizer. Den er af mange kvinder kendt som den bedste vibrator på markedet. Womanizer stimulerer dig ikke med vibrationer, men derimod med luft.

Womanizeren skal placeres på klitorisen, hvor den så stimulerer dig ved hjælp af pulserende trykbølger. Den vil give dig en sugende følelse, som føles lige så godt, som det lyder. Uanset hvilken type stimulation du er til, vil du med 100 procent sikkerhed få meget glæde af en vibrator, og på Topia.dk kan du let finde den bedste vibrator, som vil passe helt perfekt til netop dig.

Den bedste vibrator - Til dit behov

Vibratorer kan bruges på mange måder og alle vores vibratorer kan bruges både solo for at få en endnu bedre onani oplevelse, men de kan selvfølgelig også bruges sammen med en partner.

Vi har på Topia.dk et sortiment af forskellige vibratorer, der er perfekte til frække parlege. Hvis I gerne vil udfordre hinanden. Ønsker i Fx at prøve en pirrende leg ude i det offentlige, så kunne I prøve et vibrator æg. Vibratoren styres fra ensmart lille fjernbetjening eller via en app, så din partner kan være med til at give dig fræk og lidt diskret stimulation, når I er ude blandt andre mennesker.

Foretrækker I at lege hjemme, kan I med stor fordel bruge en finger vibrator til et forspil, hvor I kan lade de sensuelle vibrationer fordele sig alle alverdens steder på kroppen.

Hvis I ønsker at have en endnu frækkere sex oplevelse, kan I benytte en af vores mange strap-on vibratorer, der er perfekt til både kvinde-kvinde og kvinde-mand sex lege. Mulighederne med en vibrator er uendelige, både som par og alene.

Vores sortiment består af forskellige vibratorer som f.eks.:

- Klitorisvibratorer, som giver intense klitorisorgasmer; 
- G-punkts vibratorer, til dig der gerne vil have intense analorgasmer; 
- Vandtætte vibratorer, som du kan tage med dig i badet; 
- Kugler og æg med fjernbetjening, så din partner kan tease dig på alle tidspunkter på dagen når du mindst forventer det; 
- Multivibratorer, som kan stimulere flere forskellige steder på samme tid;

Og sidst men ikke mindst – parvibratorer. Vibratorer er ikke kun til alenebrug, men kan også benyttes under samleje med din partner til at opnå ekstra nydelse. Disse vibratorer kan bl.a. bruges samtidig med, at din partner er oppe i dig, således at i begge to bliver ekstra stimuleret.

Det kan være svært at finde den helt rigtige vibrator til dig og din krop, og derfor anbefaler vi hos Topia vores kunder til at prøve sig frem. Kig de forskellige produkter igennem og læs om dem, og så vil du med garanti finde frem til noget, som du tænker kunne være dejligt for enten dig eller dig og din partner. Er du desuden helt ny til vibratorer, så tilbyder vi større vibratorsæt med forskellige former og designs, så du hurtigere kan finde ud af hvad der er noget for dig.  

Filter

Pris

45,00 kr. - 1.110,00 kr.

Mærke

Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay Betal med kreditkort & mobilepay