Glidecreme

Alle der ønsker de mest levende og glidende, unikke, sensuele oplevelser, bør man altid have en glidecreme ved hånden, hvad enten om man har sex med sin partner, alene eller leger med sex legetøj. Som kvinde, er det med stor fordel og nydelse at bruge en glidecreme under samleje, eller til frække sex lege med, dildoer, vibratorer m.m.

Her hos Topia, vil man kunne finde et bredt udvalg, af en masse forskellige slags glidecremer. Topia har glidecremer til lidt af hvert, alt fra, anal glidecremer, glidecremer med bedøvende effekter, vandbaseret, og silikonebaseret glidecremer. Topia tilbyder også et udvalg af økologiske glidecremer. Hos Topia sælges der kun glidecremer m.m. der er godkendte til indre og ydre brug.Få den bedste nydelse.!

Mange mennesker har den holdning til at, glidecreme kun er noget kvinder bruger, når man er oppe i alderen, men dette er en stor skrøne, så hører man til den kategori, der tror på det, så bør man helt klart læse videre her.

Denne skrøne har på intet tidspunkt, været tilfældet og har aldrig været det. Glidecreme har en fantastisk egenskab, når det kommer til frække, intime sex lege og sex. Samtidig kan de fleste slags glidecremer, bruges til at præsentere ens partner for en fantastisk, erotisk massage, da glidecremer har mange ligheder tilfælles med mange massage olier.

Glidecreme er både til mænd og kvinder, men glidecreme til kvinder, laves ofte med sensuelle, unikke, forførende dufte, med en glideevne, som får samleje til at føles glidende og frækt.

Glidecrem er også en rigtig god ting at bruge til solo sex, eller sammen med sex legetøj. Der kan oplevelsen nemlig opnå en en mere, glidende og blød oplevelse.

Typisk for mange kvinder, er glidecermen, det første stykke sex legetøj de køber har en undersøgelse vist, fordi det åbner en ny dimension til intim berøring og forspil, når man vil starte blidt ud.

Bliver ikke våd nok?

Hos mange kvinder, kan det blive en rigtig ubehagelig oplevelse at dyrke sex, hvis man ikke er opstemt nok. Derved har mænd det ikke på den samme måde som kvinder.

For en del kvinder er det et stort problem, at have oplevelsen af ikke at kunne blive våde nok, når der er lagt op til en fræk aften i soveværelset med deres partner. Mange kvinder ser det som et tabu, da de ikke oplever at kunne blive våde helt naturligt. Og her  er det at glidecremen kan blive mange kvinderes bedste ven, også er glidecremen samtidig utrolig nem at bruge og den vil gøre sex langt mere behagligt og lækkert.  

Glidecreme, fås i mange forskellige varrianter og kan også bruges til sex legetøj, som vil være med til at give en langt mere sensuel og unik orgasme og oplevelse

Mist ikke aldrig modet, før brugen af en god glidecreme er prøvet. Det plejer at være en øjenåbner for mange kvinder, men også mænd, der oplever dette.

Den rigtige glidecreme ?

Hos Topia findes der et hav af forskellige glidecremer, både til mænd og kvinder. Der er mange at vælge imellem FX.  Silikonebaseret, vandbaseret, og glidecreme til anal stimulation, samt glidecremer med bedøvende effekt til anal brug og mange flere.

Topia tilbyder forskellige silikonebaseret glidecremer som tilegner sig godt, massage hvis man er til nogen form for massage. Den silikonebaseret glidecreme tørrer ikke så nemt ud og er ret blød at bruge, hvilket gør den ideel til samleje. 

Topia tilbyder også den mest solgte glidecreme, som er den vandbaseret glidecreme, da den har mange muligheder med sig. Den vandbaseret glidecreme efterligner kvindens naturlige safter mest muligt og glidecremen fungere super godt til alt fra samleje, sex legetøj  solo lege, samt tilegner denne glidecreme sig godt til sex legetøj i silikone.

Topia tilbyder også et bredt udvalg af anal glidecremer, både til mænd og kvinder, samt med og uden bedøvelses effekt. En anal glidecreme bruges til anal brug, som anal leg og til anal sex, da en anal glidecreme er en fed glidecreme som har en lang holdbarende effekt, som derved vil give anal lege og anal sex en sensuel, etisk og fræk oplevelse.