Analsex – hvorfor?

Analsex har altid været et meget tabubelagt emne, som man enten er flov over og-/eller ikke ønsker at tale åbent om, da man oftest forbinder det med at være smertefuldt og uhygiejnisk. Det er dog blevet mere og mere populært med tiden, og der er flere og flere der gør det for at prøve noget nyt i sengen.

Så måske har tanken om analsex aldrig rigtig sagt dig noget... men hvis du ønsker at tage dit sexliv et skridt videre, så er det i hvert fald én ud af mange muligheder, som kan vise sig at være den bedste beslutning du nogensinde har taget ;-) 

Så hvis du overvejer det, så har vi her hos Topia.dk i hvert fald nogle tips til hvordan du bedst kan forberede dig til analsex samt hvilke glidecreme er bedst til lige præcis denne brug.

 

Fordele ved analsex

En fordel ved analsex er, at man kan få en helt anden type orgasme end den man får ved almindelig vaginal penetrering. Så hvis du har problemer med at få orgasmer ved vaginalsex, så kunne analsex muligvis vise sig at være meget mere behageligt for dig og give dig mere intense orgasmer.

Tanken om, at man gør noget ”forbudt”, er desuden også lidt fræk. Dét at dyrke analsex kan være et stort tabu at bryde, men det kan tilgengæld også vise sig at være et kæmpe turn-on i sengen, som resulterer i en masse sjov og leg.

 

Forberedelse = lækker analsex

Selvom analsex kan være rigtig lækkert, så kræver det en del planlægning. Specielt hvis det er første gang du begiver dig ud i det. Man vil helst gerne være helt ren forneden, og det kan derfor være en god idé at tage et afslappende bad og rengøre selve anus samt området rundt omkring på forhånd. Her hos Topia.dk har vi bl.a. produkter specielt designet til rengøring af anus, som hjælper dig godt på vej.

Analsex kan risikere at være en smertefuld oplevelse, specielt hvis man er nybegynder. Heldigvis kan man selv gøre noget for, at det bliver så behageligt som muligt. Og hos Topia.dk anbefaler vi bl.a., at man starter stille og roligt ud med at bruge fingre eller småt sexlegetøj, og så stille og roligt bygger sig opad. 

 

Husk, husk, husk - glidecreme

Det allervigtigste element, som man helst ikke skal glemme ved analsex, er glidecremen. Glidecreme kan være med til at gøre din oplevelse med analsex meget bedre og mere glidende, især hvis det er din første gang. Når det kommer til analsex, så anbefales det ikke at benytte vandbaserede glidecremer, da disse tørrer hurtigt ud og man derfor er nødt til at stoppe undervejs og genanvende. Vi anbefaler desuden heller ikke, at man bruger en glidecreme der er oliebaseret. Dette skyldes for det første, at den nedbryder og river latexkondomet i stykker, men også at den er sværere at vaske af tøj og sengetøj. For den bedste oplevelse med analsex anbefaler vi hos Topia.dk i stedet, at man køber en silikonebaseret glidecreme. Den kan bruges på latexkondomer og varer desuden længere, så man ikke skal bekymre sig om at stoppe undervejs og smøre på igen. En silikonebaseret glidecreme føles desuden også meget glattere og mere silkeblødt.

Det er ikke alle, der er fan af analsex – og dette er helt normalt, da det er op til ens egne personlige præferencer. Så hvis du vælger at give det et forsøg, men finder ud af, at det slet ikke er noget for dig, så er det også helt fint. Finder du på den anden side ud af, at det er lækkert og lige hvad du manglede i dit sexliv – så giv den gas og kig gerne vores udvalg af spændende analsexlegetøj og tilbehør igennem ;-)