Dildoer er et af de mest kendte sexlegetøj blandt både mænd og kvinder, og kommer i massevis af forskellige størrelser og former. De findes i diverse designs til forskellige formål, og der er uendeligt mange at vælge imellem.

Her hos Topia har vi dildoer til enhver smag. Vores udvalg består bl.a. af:
 

  • Metaldildoer som kan opvarmes

  • Oppustelige dildoer hvor man selv kan justere diameteren

  • Dildoer som kan fyldes med væske og sprøjte. Så hvis du er til en mere realistisk oplevelse, så er denne dildo bestemt værd at prøve. Man kan fylde disse med enten vand eller glidecreme, og vælge hvornår dildoen skal sprøjte i enten vagina eller anus for at efterligne følelsen af at blive ejakuleret i eller på.

  • Dobbeltdildoer, som tillader at begge partnere kan blive penetreret samtidigt. Som navnet antyder, så har disse dildoer et hoved i hver ende, og bruges meget af lesbiske og homoseksuelle par. En fordel ved en dobbeltdildo er, at de også kan fungere som dobbelt penetrationsdildoer, ved at man indsætter den ene ende i vagina eller anus, og derefter blot bøjer den anden ende rundt og tilbage i sig selv.

  • Strap-on dildoer, som specielt er meget berømte blandt lesbiske par. Men det er bestemt ikke et must at være lesbisk eller homoseksuel for at kunne nyde brugen af denne slags dildo, da den også sagtens kan bruges af en kvinde til at stimulere mandens g-punkt.

  • Sugekopsdildoer, som kan fastgøres til forskellige glatte overflader som f.eks. væggen i bruseren, i badet eller endda en stol. Så snart denne er fastgjort til en overflade, så kan man bruge den lige så tosset man vil! Det vidunderlige ved denne dildo er desuden, at det kun er fantasien der sætter grænser for hvor mange forskellige positioner der er mulige ved brug af denne.

 

Og dette er ikke engang halvdelen af alle de forskellige dildoer der findes.
Så da vi nævnte, at dildoer findes i mange forskellige former - så mente vi det bestemt. Er du desuden på udkig efter nogle lidt sjovere og mere usædvanlige dildoer… så ligger vi bl.a. også inde med dildoer formet som majskolber, agurker og chilier ;-) Så vi har kun en sidste ting at sige til dig… Slå dig løs på vores hjemmeside og tjek vores spændende udvalg ud!