EasyGlide Siliconen Lubricant - 150 ml

EasyGlide Silikone Glidecreme - 150 Ml

På Lager
99,00 kr.
Inkl. moms

EasyGlide silikone glidecreme er ideel til massage, til fx i modsætning til  de vandbaserede glidecremer, da silikone glidecremen tager længere tid at tørre ind i huden.

Beskrivelse

EasyGlide silikone glidecreme er ideel til massage, til fx i modsætning til  de vandbaserede glidecremer, da silikone glidecremen tager længere tid at tørre ind i huden.

Grundlaget for en ubekymret og sensuel atmosfære er tillid til partneren - lige så væsentlig er tilliden til alle produkter, der er knyttet til elskov og kommer i kontakt med kønsområdet.

For bekymringsfri samleje anbefales det at være opmærksom på følgende punkter på købstidspunktet:

CE-mærket, der i overensstemmelse med loven om medicinske produkter identificerer et lovligt medicinsk produkt, der er egnet til kønsområdet.

Identifikationsmærket "kompatibel med latexkondom", som garanterer produktets forenelighed med kondomer. En detaljeret beskrivelse. Med EasyGlide tilbyder vi et tysk kvalitetsprodukt, der opfylder disse tre kriterier og sikrer dig vores store udvalg af produkter til dine individuelle behov og præferencer. Silikone glidecremer er ikke kompatible med sex legetøj. - 150 

Produktoplysninger

27520031

Reviews (0)

No reviews

6 andre varer i den samme kategori: